Yenişehir Gençlik Merkezi´nden Öğrencilerimize Seminer

22.05.2019 718

Gençleri sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmek, gençlerin gelişimine katkıda bulunmak, gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak, gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek ve gençlerin çeşitli aktiviteler içinde yer alarak sosyal beceriler kazanabilmesi ve paylaşımlarda bulunabilmeleri amacıyla sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetler düzenleyen İlimiz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi´nden Sayın Murat BAŞAR okulumuz öğrencilerine yönelik ´´Hayatın Anlamı ve Gayesi´´ konulu seminer verdi.

Okulumuz Konferans Salonunda düzenlenen ve öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi ve zevkle takip edilen seminere katkılarından dolayı Yenişehir Gençlik Merkezi ile okulumuzda seminer veren Sayın Murat BAŞAR´a okul idaresi adına teşekkür ederiz.

Resimleri görmek için Tıklayınız...