SUR KAYMAKAMLIĞIMIZIN DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMIMIZ ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİ

Sur Kaymakamlığımız tarafından organize edilen iftar yemeğimiz yüksek katılımla gerçekleşmiştir. Sur Kaymakamımız Sayın Asım SOLAK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Demir ERNEZ beylere teşrifleri için teşekkür ederiz. İftar programının planlama ve organizasyonda büyük emek sarf eden idareci arkadaşlarımıza, bizleri yalnız bırakmayan okulunun faaliyet va programlarını sahiplenen öğrenci ve velileri ile birlikte olmayı tercih eden öğretmen arkadaşlarımıza, 350 kişilik iftar yemeğini kusursuz ve itina ile hazırlayarak üstün gayretler sarf eden mutfak personellerimize, ve herşeyin kendileri için yapildigi geleceğimizin teminatı, bir gülüşleri bizim  için dünyaya bedel, her türlü emeği ve hizmeti hak eden sevgili  öğrencilerimize, katılım sağlayan velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

12.04.2023 983

12-04-202312-04-202312-04-202312-04-2023