T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / SUR - Vali Aydın Arslan Fen Lisesi

OKUL MÜDÜRÜMÜZ MEHMET SALİH ÇAÇAN'IN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI

Değerli Mesai Arkadaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler;

Okul Müdürü olarak atandığım Vali Aydın Arslan Fen Lisesi'nde 16/07/2024 tarihi itibariyle göreve başlamış bulunmaktayım. İlimizin en değerli ve köklü eğitim kurumlarından biri olan bu okulun müdürü olarak aranızda bulunmak benim için bir onurdur.

Bu makamı benden önce temsil eden değerli meslektaşım Mehmet YALÇIN'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken; bu görevin, bir bayrak taşıma yarışı olduğu anlayışıyla, ondan aldığım bayrağı daha ileriye taşımanın gayreti ve heyecanı içinde olacağım. 

Yeni görev; yeni heyecan ve yeni hizmet demektir. Bu zor ve bir o kadar onurlu görevi yaparken en büyük güvencem sizlerin vereceği destek olacaktır. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza, yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım;

Yarınımızı emanet edeceğimiz değerli öğrencelerimizin yetiştirilmesinde en önemli görevi sizin üstlendiğinizi biliyor ve kutsal görevde her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağımın bilinmesini isterim. Büyük işler önemli faaliyetler ortak çalışma ile gerçekleştirilir.

Sevgili Öğrenciler;

Sizleri geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ailenize ve öğretmenlerinize karşı saygıda kusur etmeyeceğinize eminim. Çalışıp başarılı olmak suretiyle onlara karşı görevinizi yerine getireceğinize inanıyorum. Unutmayınız ki çalıştıktan sonra başarılamayacak hiçbir şey yoktur.

Saygıdeğer Veliler;

Bizlere emanet ettiğiniz yavrularınızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu yolda bizlere destek olmanız gücümüzü artıracak ve başarıya ulaşmamızı kolaylaştıracaktır. Okullarımız çocuklarımızı hayata hazırlayan kurumlar olarak sizlerin iş birliğine ve desteğine her zaman açık olacaktır. 

Bu duygu düşüncelerle bütün yönetici ve öğretmenlerimize, velilerimize, okul çalışanlarımıza ve öğrencilerimize en içten saygılarımı  ve sevgilerimi sunarım.

                                                                                             Mehmet Salih ÇAÇAN 

                                                                                 Vali Aydın Arslan Fen Lisesi Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.07.2024 - Güncelleme: 19.07.2024 16:58 - Görüntülenme: 901
  Beğen | 102  kişi beğendi